Vi apor och vuxna

Hej på er!

Nu har jag lite ledigt i några dagar. Det har varit full rulle med sommarturnén och Zillah vill träna på våra skämt hela tiden. Men jag säger åt henne att spänna av, för skämt måste komma helt naturligt. Jag kan inte skämta på beställning.

apor

Vi apor är ganska naturliga om man jämför med vuxna. Vuxna ska hela tiden försöka planera allt, och skriva ner saker i ”kalendern”. Vi apor har ingen ”kalender”, vi bara gör saker och ting när vi känner för det. Borsta tänderna? Ja det kan man ju göra nån gång. Äta spenat? Aldrig! Duscha? Glöm det!

Jag tycker att alla borde vara mer ap-iga. Äta bananer med ketchup istället för meningslösa saker som grönsaker. Vuxna bara tvingar oss att äta saker som är ”nyttiga”, men tänker inte på att det ju måste vara GOTT. Zillah tvingar mig att äta broccoli nästan varje dag, det är riktigt jobbigt.

Nästa helg ska jag (och Zillah, dessvärre) uppträda i Stockholm, på Skansen. Det kommer bli riktigt kul, och så får jag träffa lite släktingar i Aphuset också. Fast jag gillar inte Babianerna, de fattar liksom inte riktigt när jag försöker skoja med dem. De är tråkiga. Hoppas vi ses där, eller i Höje dagen efter!

Oj, nu måste jag gå innan Zillah ser att jag skriver på hennes dator! Jag skriver mer om oss apor senare! Vi ses!

Puss puss


//totte© ZoT Production AB 2017