Turnéapan

Hej hopp allesammans!

Mår ni bra där ute i stugorna? Nu börjar sommarturnén för mig och Zillah sakta men säkert nå sitt slut. Vi har nog varit överallt i landet de senaste månaderna, från Umeå i norr till Trelleborg i söder. Just i Trelleborg var det väldigt intressant – visste ni att det finns massor med palmer där? Precis som i Spanien. Det är helt galet. Snart kanske man får se en djungel i Göteborg? Eller öken i Gävle?

trelleborg

Det var i varje fall en väldigt bra publik där i Trelleborg, precis som igår när vi var i Sundbyberg här i Stockholm. Det var någon slags kräftskiva där, och folk satt och åt kräftor på gatan. Lite konstigt, jag har aldrig lyckats bita mig igenom en kräfta. Skalet är så hårt…

Undrar förresten varför det heter kräftSKIVA? Vilket konstigt namn. Är det någon som vet? Jag får fråga Zillah nån gång. 

Nu har vi bara några uppträdanden kvar i höst - imorgon är det dags för Mariestad! Det blir spännande. Och på tisdag ska jag så klart till den stjärnspäckade Kristallengalan. APTV är ju nominerat till bästa barnprogram! Zillah säger att det är en stor ära att bara bli nominerad, men jag vill ju VINNA! Håll tummarna!!! 

Och så är vi förstås på TV varje vardag kl 18:45 på Nickelodeon med Cheeese! Ni kollar väl på det?

Vi hörs snart igen! Nu ska jag äta en banan!

Puss puss!

//totte


© ZoT Production AB 2017