Släktträff

Hej på er!

578828 10151009958679244 1877784802 n

I förrgår uppträdde jag och Zillah på Skansen, med Barnens Allsång. Det var riktigt kul, för vi körde vår klassiker "Tottez Dansband" och självklart vår senaste singel ”Vill det du får till”. Underbart att höra så många sjunga med! 

Zillah ville gå hem sedan, för hon skulle köpa ett nytt kylskåp, men då sa jag ”icke sa nicke” och sprang iväng så snabbt mina ben bar mig! Jag hade ju lovat både kusin Bengt och kusin Ingvar att vi skulle ha släktträff.

Det som är bra med att vara apa är att man har stora familjer, så det blir släktträff på vilken djurpark jag än besöker.

Det blev riktigt partaj när jag kom dit och träffade alla gamla vänner och kusiner, men det blev jobbigt när djurskötarna såg mig smuggla in bananer och ketchupflaskor till Bengan och de andra aporna. De jagade mig med en stor håv, men jag lyckades hålla mig undan och gömma mig i ett träd.

Det är ganska jobbigt att vara instängd på en djurpark, men samtidigt är det ganska skönt att ha en massa folk som städar efter en. Tror ni vi apor skulle slänga bananskalen runt omkring oss och smutsa ner överallt om vi var tvungna att städa upp efter oss själva? Icke.

Nåväl, Zillah kom och hämtade mig efter ett tag, och då var det roliga slut. Hon lyckas alltid klura ut att jag är hos de andra aporna när jag försvinner iväg på Skansen. Men nästa gång ska jag och Bengan ha mexikansk fest, med banan-tacos. Det blir nåt att uppleva!

Här är en bild på Bengan och Ingvar… vilka härliga grabbar!

bengt

Vi hörs snart igen!

Puss puss!

//totte


© ZoT Production AB 2017