Gymapa

Hej på er!

Nu är sommaren verkligen i full gång, men vädret här i Sverige är kanske inte helt perfekt ännu. Så jag tänkte passa på och förbereda mig inför stranden nu när jag ändå är ledig. Och hur kan man bättre förbereda sig för badbyxorna än att gå till gymmet och träna upp sig lite?

Jag hittade ett gym som verkade passa mig bäst. Det var bara seriösa kroppsbyggare där. Jag kan ju inte hålla på och träna bland en massa mesar. Jag gick ner i den svettiga källarlokalen och skred till verket direkt. Jag har faktiskt fått en massa träningstips från Gladiatorn Hero (kolla här!) och visste exakt hur man ska göra för att bygga muskler.

gym

Jag ville börja med bänkpress, fast där på bänken låg redan en muskelknutte och pumpade en riktigt tung skivstång. Jag satt bredvid och väntade. Han gjorde fel, han fuskade upp vikten. Alla vet att man ska träna noggrant och korrekt.

När muskelknutten gick iväg hoppade jag direkt upp på bänken och tog tag om skivstången. Dags att visa vad en apa kan göra. En apas armar är faktiskt riktigt starka! Det måste de vara om man ska kunna svinga runt sig i djungeln och klättra i träd.

Jag spottade på händerna för att få bättre grepp och började pressa.

Det gick bra. Jag gjorde tio repetitioner tills jag insåg att stången inte rörde sig ett dugg.

Då kom gymknutten tillbaka och borstade iväg mig från bänken som om jag var en fluga. 

Men skrattar bäst som skrattar sist, jag la ett bananskal vid bänken som han snubblade på sedan. Jag ville inte träna där mer. Min kropp är fin som den är. Gillar man inte en hårig apa med sladdriga armar och dallriga ben så kan man blunda när jag går förbi på stranden!

Puss puss!

//totte


© ZoT Production AB 2017