En glad apa

Hej på er alla glada!

Smiley

Och ni som inte är glada också, förstås. Det vore ju tråkigt att bara säga hej till de som redan är glada, då kanske de som är ledsna blir ännu ledsnare. Så tänk på det, säg hej till alla ni möter på stan så sprids nog ett och annat leende! Glädje är nog ändå det viktigaste som finns. Oavsett om man är frisk eller sjuk, rik eller fattig, så spelar inget någon roll om man inte är glad.

Igår var jag och Zillah på inspelningen av Min Stora Gala, där vi intervjuade en doktor som hjälper barn med väldigt svåra sjukdomar och forskar om hur man ska göra dem friska. Just Min Stora Dag hjälper sjuka barn att få sina små och stora önskningar uppfyllda, och jag tyckte det var riktigt roligt att få sprida lite skratt och glädje på galan igår. 

Jag tycker det är väldigt viktigt att hjälpa till så att alla barn får vara glada, men det är också viktigt att man är glad som vuxen. Ibland är Zillah lite nere, och då brukar jag alltid svänga till med en dans på vardagsrumsgolvet och kanske till och med ett litet sångnummer. Då brukar hon bli gladare.

Hur gör ni när någon ni känner är lite ledsen?

Nästa gång någon inte är så glad, försök med en kram och kanske en liten dans. Jag tror att det hjälper. Det kanske är lite lättare för en apa som jag, för jag ser ganska gullig ut, men jag tror att alla kan sprida glädje i vardagen! Försök göra det du med :)

Nu på Lördag ska jag och Zillah uppträda i Finspång. Det blir riktigt skoj! Hoppas vi ses då! 

Puss puss!

//totte© ZoT Production AB 2017