Apa på uppdrag

Nu har jag gett mig ut på ett uppdrag som är mycket viktigare än alla andra uppdrag!

James Bond kan slänga sig i väggen – det här är i hela nationens intresse och jag räknar med att alla stora tidningar kommer ta upp denna nyhet. Jag ska skaffa mig fler vänner på Facebook!

IMG_1995

Idag är det bara 1200 personer som gillar Zillah och Totte på Facebook. Över 40 miljoner gillar Coca Cola, 500 000 gillar bananer, 67 000 gillar Svenska Kungahuset och nästan 5000 gillar statsminister Fredrik Reinfeldt. I det gänget känns det lite knapert med 1200 för Zillah och Totte. 

Så nu är det dags Sverige! Upp till kamp och upp till kampanj! Zillah och Totte ska bli populärare än Fredrik Reinfeldt!

Mitt första steg på vägen var att träffa radio- och tv-profilen Kjell Eriksson, och diskutera oss kändisar emellan hur det går till att skaffa vänner. Han är nämligen expert på ämnet – han har 5000 vänner på Facebook och har träffat dem alla i ett tv-program som heter #Kjell5000. Här på bilden ser ni hur jag biter honom när han inte ville dela med sig av sina vänner – och snart lägger jag upp en liten film här som dokumenterar mitt och Zillahs möte med Kjell. Håll ögonen öppna och säg åt alla ni känner att gilla oss på Facebook!

Puss puss!

//totte


© ZoT Production AB 2017