Artiklar

Det har skrivits en hel del om Zillah och Totte i svensk press under åren. Här nedan finns ett axplock.


Gefle Dagblad 21 juli 2011:

Zillah och Totte uppträdande uppskattades av barnen i Gävle. Buktalaren Cecilia Andrén gillar Gävle och lovade att snart komma tillbaka. – Jag har varit mycket i Gävle och är här ofta. Jag kommer tillbaka, säger Cecilia Andrén.

http://gd.se/nyheter/sandviken/1.3735062-barnen-alskade-zillah-och-totte


Aftonbladet/Volvo 14 april 2011: 

För tredje året i rad genomför Volvia Försäkringar och NTF informationskampanjen ”Barnsäkerhetens dag”, en kampanj om barns rätt att alltid sitta säkert i bilen.

I år får de hjälp av populära buktalerskan Zillah och apan Totte. De sprider det viktiga budskapet med låten ”Baklängesvisan”.

http://www.aftonbladet.se/kampanj/volvo/sakerhet/article12880141.ab


Ystads Allehanda 1 mars 2009:

Zillah och apan Totte var de givna publikfavoriterna på res- & matmässan i Ystad i helgen. Men hur i hela friden bär hon sig åt, buktalerskan Zillah som gjort sig känd i tv?

- Jag tror att hon pratar med magen, säger Albin Hane, 8.

http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article760194/Zillah--Totte-drog-storpublik.html


Expressen 25 november 2008:

19-åriga buktalaren Zillah Andrén har jobbat hårt sedan genombrottet 2007.
I somras plockade hon hem priset i klassen Varieté i Grand champion of the world - ett artisternas OS - i USA. [---] Men just nu håller hon på att jobba med inspelningarna av "Ap-tv". En talkshow där hon och apan Totte tillsammans både uppträder och intervjuar.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1381597/totte-och-jag-ska-gora-en-talkshow


Svenska Dagbladet 1 juni 2007:

Många talanger var representerade i finalen. Men buktaleri var den som tv-tittarna gillade bäst. Med scenen fylld av bokstäver som bildade namnet Totte sjöng Zillah och Totte Herreys ”Diggi-loo diggi-ley” tillsammans. Mitt under låten föll Zillah baklänges över rekvisitan och anklagades då av Totte för att förstöra. ”Nu är du skyldig mig en miljon”, sa Totte till Zillah och uppmanade sedan publiken att rösta på honom.

http://www.svd.se/kultur/buktalaren-zillah-vann-talang-2007_233737.svd


Expressen 2 juni 2007: 

Igår hotade apan Totte både juryn och publiken. Men det kom han undan med. Efter att tittarna sagt sitt stod buktalerskan Zillah – Cecilia Andrén, 18 – och hennes mjukisapa Totte som segrare i TV4-succén ”Talang 2007” i TV4 – och fick en miljon kronor i vinstpengar.

– Jag fattar ingenting. Det här är helt knäppt. Jag är riktigt glad, sa Zillah direkt efteråt.

http://www.expressen.se/noje/1.705193
© ZoT Production AB 2017